البغرير من شهيوات رمضان
المقادير :
- نصف كيلوا سميد
- 200 كرام دقيق فورص (دقيق للحلويات)
- قبصة ملح
- شوية الخميرة معجونة
- معلقتين صغيرتتين خميرة حلوى (بينكغ بودر)
- لتر ماء دافئ للعجين
طريقة التحضير :
تاخدي السميد والدقيق مع الملح و الخميرة للخبز والماء الدافئ يخلط الكل جيدا بالخلاط الكهربائي وبعد ازالته من الخلاط نضيف اليه البينكغ بودر ونخلطها باليد ثم نبدا بالطهي في مقلاة تيفال.....شهية طيبة.
هناك تعليق واحد:
لو بتطلبي بان كيك في كل خروجة ليكي اتعلمي طريقة عمل البان كيك واعملية في البيت بكذا طريقة
للحصول علي الوصفه زورينا علي
http://goo.gl/p4qahT
إرسال تعليق