صوص البشميل الدايت
صوص البشميل الدايت
٣ اكواب حليب خالي الدسم
ملح وفلفليحمص الدقيق بهدود علي نار واطيه في حله تيفال مانعه للالتصاق حتي يحمر ويصبح لونه عاجي مثل رمل البحر
يضاف الحليب ويكون في درجه حراره الغرفه ويقلب بالمضرب السلك حتي ينعم ويستمر في تقليبه حتي الغليان
يظبط الملح والفلفل طبعا لر الفلفل ابيض يكون احسن بس لو مفيش الاسود ماشي حاله
يظبط الملح والفلفل طبعا لر الفلفل ابيض يكون احسن بس لو مفيش الاسود ماشي حاله
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق