موقع مطبخي : جميع الحقوق محفوظة لـ موقع مطبخي . يتم التشغيل بواسطة Blogger.


  education technology



صوص البشميل الدايت

صوص البشميل الدايت
٣ ملاعق كبيره دقيق
٣ اكواب حليب خالي الدسم
ملح وفلفليحمص الدقيق بهدود علي نار واطيه في حله تيفال مانعه للالتصاق حتي يحمر ويصبح لونه عاجي مثل رمل البحر
يضاف الحليب ويكون في درجه حراره الغرفه ويقلب بالمضرب السلك حتي ينعم ويستمر في تقليبه حتي الغليان
يظبط الملح والفلفل طبعا لر الفلفل ابيض يكون احسن بس لو مفيش الاسود ماشي حاله

=============================

ليست هناك تعليقات:

=====================================================================================================

=============================================================================================================================================



موقع الذ وصفات الطبخ : جميع الحقوق محفوظة لـ موقع الذ وصفات الطبخ :